Razpis za pridobitev znaka kakovosti “Okusi Rogle”

15 / 02 / 2019

Zaradi višje sile je bilo ocenjevanje jedi za znak kakovosti prestavljeno na ponedeljek, 1. aprila 2019. Prijave na ocenjevanje so že zaključene in ocenjevanje se bo izvedlo kot je bilo predvideno za 6. 3. 2019.

LTO Rogla-Zreče, GIZ, Unitur d.o.o., Splošna knjižnica Slovenske Konjice, Občina Oplotnica, Občina Vitanje in Društvo kmetic  Zarja v sklopu projekta »Užij Okuse Rogle« objavljajo

TRETJI RAZPIS
za pridobitev znaka kakovosti OKUSI ROGLE

Za pridobitev znaka kakovosti Okusi Rogle v Turistični destinaciji Rogla-Pohorje, se lahko prijavijo registrirane pravne in druge osebe, ki ponujajo produkte, za katere se podeljuje znak kakovosti Okusi Rogle.

Ocenjevanje se bo na podlagi Pravilnika o pogojih podeljevanja pravice do uporabe blagovne znamke Okusi Rogle izvedlo za kategorijo:

  • Jedi in pijače, postrežene na gostinski način

Rok za prijavo in termin ocenjevanja sta naslednja:

  • Prijave do srede, 27. 2. 2019, za jedi in pijače, postrežene na gostinski način.
  • Ocenjevanje bo potekalo na terenu pri gostinskih ponudnikih, v sredo, 6. 3. 2019, od 10. ure dalje.

Obrazce za prijavo na razpis ter podrobnejše informacije prejmete v pisarni LTO Rogla-Zreče, GIZ – TIC Zreče, preko elektronske pošte info@rogla-zrece.si ali telefonske številke 03 759 04 70. Več informacij tudi na www.destinacija-rogla.si.

torek, 19. 3., ob 16. uri vas v okviru projekta vabimo na Praktično delavnico s ponudniki turističnih produktov in doživetij, ki bo  v sejni sobi Term Zreče.

Projekt se izvaja v sklopu Programa razvoja podeželja Republike Slovenije 2014 – 2020 in sta ga odobrila LAS »Od Pohorja do Bohorja« in Agencija RS za kmetijske trge in razvoj podeželja (ARSKTRP) ter je sofinanciran iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP).

V imenu partnerjev
Upravljavec  blagovne znamke Okusi Rogle
LTO Rogla-Zreče, GIZ
Domen Vogelsang, direktor